Gardiner och skidor

Helgen ägnades åt gardinsömnad. Det kanske kommer ett bildbevis på resultatet senare under veckan. Lite trögt var det, antagligen pga att jag inte känner mig i toppform ännu. Jag hann precis sy färdigt och hänga upp gardinerna innan huset invarderades av fikasugna släktingar :)
Igår gick jag en promenad när J skulle iväg på gympa. Jag hängde med i bilen till träningslokalen och gick hem därifrån, det tog ca 40 min. Idag har det blivit ca 5 km skidåkning på Grotfallets skidstadion (för första gången), men jag får nog vänta lite innan jag sätter igång med träning på allvar tills jag besökt farbror doktorn nästa vecka.  
Håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk igen av dagens övning.

uttråkad

Tänk att få vara ledig en dag och få ägna sig åt vad man vill... tex fålla upp gardiner mm som väntar på att bli gjort. Det är ju egentligen inte så att det saknas sysselsättning här hemma.
Nu har jag varit hemma i flera dagar, men är grymt less eftersom jag inte orkar göra så mycket. Igår kände jag mig mycket bättre, tills det blev kväll och febern ökade igen. Efter att jag nu tagit en kort tupplur är det nu dags för middag. Får se vad kvällen inger för hopp om bättring.

TV utbudet är inte bra dagtid trots att jag har massor av kanaler att välja bland. De är nog så många att jag säkert kunnat hitta intressanta program. Men att zappa genom alla är ju tålamodskrävande.
Inte passande för mig idag. Får nog öppna en bok istället...





sjuk igen...

Trodde ju att ett nytt år skulle betyda ett aktivare och friskare år. Men ack vad jag bedrog mig. Kände mig lite sådär igår morse med lite halsont och definitivt förstorade halsmandlar, åkte till jobbet men efter ett samtal med vårdcentralen (som öppnar först kl 8 här i byn) fick jag åka till provtagningen. Ingen halsfluss men jag hade feber. Det var bara att åka hem och försöka krya på mig.
Ingen skillnad idag, lite mindre ont i halsen men fortfarande feber och tung i huvudet. Ingen hög feber men tillräckligt för att jag ska tycka det är tråkigt. Orkar inte göra så mycket, men är inte så trött att jag kan sova bort dagen.

Får hoppas på bättring till imorgon. Har spenderat dagen framör TVn och sportprogrammen. Men känner att dagens dos börjar räcka. Ändå återstår både skidskytte och trav.

Riktig vinter

Vi spenderade mellandagarna och nyår uppe i Ske-å. I snöriket. Det snöade och snöade och snöade. Vi fick hjälpa till med skottandet och det blev inte mycket av skidåkningen som vi tänkt. Det blev en tur i 15 gradig kyla i nydragna spår under de 7 dagar vi var där.
Det har inte blivit någon skidtur här hemma heller eftersom det varit kallt. Mellan -22 och -32 grader.
I onsdags blev det en tur till Kupolen. Byte av några julklappar och ett impulsköp av en matgrupp. Vi har tidigare inte hittat något matbord i rätt storlek och tyvärr har inte så många möbelaffärer något större utbud av vita 140 cm bord. Det enda vi hittade i Ske-å var samma som syrran just köpt. Men nu hittade vi en annan modell så vi slipper ha lika. Vi har byggt ihop den idag och ett foto kan beskådas nedan. Köket börjar bli färdigmöblerat...

Vi har plockat bort det mesa av julprydnaderna under eftermiddagen.
Vi gick en promenad och försökte trots kylan fota lite med den nyinköpta systemkameran. En Canon EOS 450D. Men det började skymma och var riktigt kallt så det blev inte någon längre fotosession.

RSS 2.0