Ny frisyr

Nu har ju tiden gått (2 veckor eller kanske mer), men jag har låtit Maria använda saxen eftersom håret trasslade så enormt. Så för att upplysa världen om denna oviktiga sak så lägger jag in en bild på mitt nya jag:)


Ikväll är det match så det blir att bänka sig framför TVn tills det är dags att sova. Kylan har slagit till här i södern. Imorse var det -27, men nu är det bara -20.


Blommor från mor

För att stilla mammas nyfikenhet så kommer här några bilder på alla-hjärtansdag-buketten, som faktiskt fortfarande står sig efter 10 dagar... Det är inte varje dag en blombukett kommer ända fram till dörren.







Tulpaner


Inte så flitig här inte...

Som ni säkert märkt så hinner jag inte riktigt med det här bloggandet. När arbetsdagarna spenderas framför datorn blir det inte lika mycket sittande framför datorn på kvällstid. Dessutom har det varit så mycket så jag knappt orkat laga mat när jag kommit hem någon timme för sent.

Idag har jag haft äran att arbeta hemma framför en värmande brasa. Inte illa alls med den förmånen. Dessutom blev det alla-hjärtans-dag-fika med maken direkt efter lunchen som jag inte behövde laga själv. Lyx! 

Nu har vi mycket snö igen efter förra veckans snöande. Tyvärr kom det lite väl mycket snö för trots skoterspår på sjön så är det svårt att ta sig fram. Och vintertid tycker jag att ispromenader i solen är bättre än att gå på en smal trafikerad väg i skuggan.

Ikväll är det kallt, kring -20 så elden i kaminen har verkligen gjort nytta här hemma.  

RSS 2.0