Regn regn regn...

Efter solsken kommer regn. Nu har det regnat flera dagar i sträck. Vi har äntligen fått en välbehövlig semester. Den inleddes under torsdagen som visade upp sig från sin bästa sida... Det regnade, inte vanligt regn, utan ösregn och när man inte tror att det kan regna kraftigare så bara ökade det.
Idag har solen äntligen visat sig, i alla fall delvis under flera timmar. De senaste dagarna har vi finslipat i köket med uppsättning av kakellist, sågat golvlister och grundmålat dem. Vi har även hjälpt till med att måla på svärföräldrarnas hus.

Det är lite svårt att fota köket, det är lite för litet för att man ska kunna få en helhetsbild. Därav den vackra glödlampan i förgrunden :) Det kanske kommer en bättre bild vid ett senare tillfälle när vi fått in ett köksbord, gardiner och lister överallt. Jag tror tyvärr att det kan dröja lite. för vi har fortfarande mycket kvar att göra och vi ska inte renovera hela semestern!


När mamma&Janne var på besök var vi iväg till Disponentparken, en park här i byn. Vi såg många vackra blommor. Men då det var enormt varmt stod vi inte ut så länge i hettan. Ett litet smakprov på blomsterprakten:

Snart semester

Jag vet att det finns några som är nyfikna på hur köket blev. Det blev ju så fint väder att vi avbröt renoverandet och spenderade dagarna utomhus och i sjön istället. Temperaturen var som mest 25 grader i vattnet. Helt underbart att simma i. Men så en dag så blev vädret som förbytt. Regn och kallt.
Därför har vi ännu inte tagit några slutgiltiga kort av köket då vi ännu inte fått up allt. Nu finns det foder runt fönstren, men kakellisten saknas. Förhoppningsvis kommer det snart bilder av detta. 

Egentligen skulle vi ha semester nu, Men J fick lov att jobba några dagar extra, så då har jag också jobbat. Nu är det nog bara en halv arbetsdag innan semestern tar vid. 

När mamma var här på besök fick jag några blommor att ha i trädgården. Vi åkte iväg till en trädgård där jag fick välja vad jag ville ha. Det är en snäll mamma jag har. Får se om alla blommorna överlever hela sommaren.

Inne i huset växer alla blommor jag har hur bra som helst. De blommar också. Så tydligen har jag lite gröna fingrar. Jag har även hunnit plantera om några av dessa som växt ur sina krukor. Nu har jag fått så många blomor att jag inte vet vad jag ska göra av dem :)

RSS 2.0