Tågbesvär

I Dalarnas tidningars lördagsbilaga fanns en quiz om mode och design. Vi gjorde testet var för sig.

Jag fick 8 poäng av 10.  Omdömet löd:
Här snackar vi modeintresse! Du är en stilsäker fashionista som inte är rädd för att testa nya trender och du är inte rädd för att sticka ut. Du plöjer modemagasin och har troligen en modeblogg, alternativt läser modebloggar.

J fick 5 poäng där omdömet innebar följande:
Modeintresset finns där, men du andas inte mode från att du vaknar tills du lägger dig…  etc

Jo säkert att testet fungerade på oss. Jag kommer ju knappt ihåg när jag shoppade ett klädesplagg senast. Därför tror jag inte att min make hänger med så aktivt heller i mode och designvärlden.


Har kollat tåg- och busstider från Arlanda till skogen där vi bor. Det är ju helt otroligt hur dåliga tågförbindelserna är. Vi hade trott att en vardag förmiddag var en bra dag att åka tåg, men då ska tiden tydligen ägnas åt att vänta, i 3 timmar!! Och sedan ytterligare 1 timme vid första tågbytet! Dvs det skulle ta 8 timmar att ta sig från flygplanet till dörren. Det är ju nästan som en bilresa upp till Ske-å.
Och tyvärr var ju inte förbindelserna bättre en söndag i motsatt färdriktning heller.  


avrapportering

Det var ett tag sedan jag tog mig tid att skriva något. Jag har hunnit med en del sedan sist. Kryssning till Tallin, en weekend i Paris och ytterligare en kursvecka i Tyskland. Vi har planterat ett äppelträd och jag har äntligen fållat upp alla gardiner som endast varit uppnålade. Äntligen gardiner i vardagsrummet så maken blev nöjd. Tyvärr så fick vi upp en gardinstång i det sista rummet så jag har fortfarande att göra med dessa gardiner...
Utemöblerna är bortplockade och torkvindan har fått byta plats på tomten.
Nu är det bugg som gäller då vi är mitt inne i en danskurs. Både BodyPump och simning har det också blivit, och lite stickning.
Dagarna rullar på i väldig fart och om jag tittar tillbaks så har det ju faktiskt blivit en del gjort. Nu ligger trattkantarellerna på torkning och vi skördar fortfarande tomater, men numera från vardagsrummet. 

RSS 2.0