Tiden rusar fram

Tiden rusar fram. Hela december spenderade jag och Agnes uppe i Skelleftehamn. Det blev en snöig start med snökanon och det fortsatte att snöa hela tiden. Johan anlände en vecka före jul och då blev det lite mer att göra. Fixande av de sista julklapparna och förberedelser till Agnes dop. När dagen väl var där så visade hon sig från sin bästa sida och dopet gick galant.
Nyår firades med mormor och Janne och hemresan med bil gick bra med en övernattning i Sundsvall.

Vid hemkomsten så slog magsjukan till och jag var mindre kry några dagar. Oavsett om det var vinterkräksjuka eller något dåligt vi åt på vägen så satte det sina spår och först en vecka senare var jag åter i form igen. Stök och fix i huset med att packa upp och röja lite innan vardagen åter var här. Kyrkis, bvc, föräldragrupp och mycket mys med lilla Agnes är det vi sysselsätter oss med. Även om det var ganska mamma-tomt på Kyrkis de första gångerna. Verkar bara vara jag som har det som stående punkt under veckan, främst för att få fika och så Agnes får se någon annan än mig :)
Johan har mest varit på hemmaplan men är just nu ute på vift så vi tjejer får klara oss själva. Tänk vad tiden går, på fredag är det 7 månader sedan två blev tre. Arbetet känns längre bort för varje dag jag är hemma. Det är ganska lätt att fylla dagarna med stök, matlagning och snöskottning.
I fredags bakade jag semlor och årets blev godare än fjolårets men knappast snyggare. Lite dålig med fotouppdateringar, men har andra prioriteringar för tillfället.

RSS 2.0