Full rulle...

Nu var det länge sedan jag tog mig tid att blogga. Mamma och syrran har besökt oss och vi var på en koncert, Jul i folkton i Cassels när J var på julbord med jobbet. Förutom det så gjorde vi stan både i Falun och Ludvika.

Förra veckan var det dags för den berömda sprutan och när jag trodde att jag klarat mig ganska bra med enbart ont i armen, men efter nästan 2 dygn så fick jag utslag över hela armarna och de ville inte försvinna. Jag fick ta lite antihistamin och sedan släppte det.

Lördag kl 14 var det dags för mitt julbord med jobbet och på kvällen var vi på årsfest med orieneringsklubben. Jag tror aldrig jag ätit så mycket som den dagen. Var helt slut på kvällen och vi åkte hem relativt tidigt.

På söndag klev vi upp och styrde kosan mot Västerås, hälsade på en kompis till Johan och gick på bandy. Vi såg Västerås mot Sandviken. Sandviken (laget J spelat med på gymnasiet) vann med 9-2. Det var lite kallt trots att det var inomhus. Vi hade glömt att ta med våra underställ. Jag tyckte faktiskt att det var rätt ok, jag håller nog på att bli omvänd...

RSS 2.0