Ett litet bildspel

Eftersom jag inte spenderat så mycket tid framför datorn har det inte blivit så mycket bloggande på sistone. Förra helgen gick bl.a. i kräftornas tecken. Det blev även skogshallon och kantareller.
Söndagens middag blev riktigt god. Det är inte ofta man köper kött och inser att uppfödarens namn verkar bekant. Det var senaste säsongens Järvsö-bonde från "Bonde söker fru" som fött upp tjuren vi åt ... :)

Här kommer några foton från mitt liv


Bad Honnef

Så var semestern slut trots att jag knappt hunnit njuta av ledigheten. Men det är väl så det blir när man gifter sig under dessa efterlängtade veckor.
Arbetet satte igång redan på söndag förmiddag med bilresa till Arlanda och vidare med flyg till Köln/Bonn flygplatsen. Därifrån i taxi som definitivt inte höll hastighetsbegränsningen. 150 km/h och taxichauffören börjar fippla med mobilen så vi svängde ut i intilliggande körfält. En aning obehagligt!! Jag tror att det är bättre att åka tåg i det här landet, det har jag överlevt tidigare.
Nu har första kursdagen tagit slut och jag har även hittat mat som jag kan äta. Igår blev det kött och sallad till middag, idag endast ris och grönsaker till lunch eftersom kantinan höll stängt och Birkenstock outlet restaurangen serverade endast en rätt, köttgryta- såklart gjord på vetemjöl. Nu har jag specialbeställt lunch för resten av veckan så jag hoppas att jag får någon lunch imorgon.
Kursen har flutit på bra. För står inte hur läraren kan prata i 8 timmar i sträck utan att bli trött. Det blir jag som måste hänga med i det som sägs.
Ett smakprov på omgivningarna. Det är så otroligt vackert. Vi bor inte så centralt, men det är så vackra hus, blommor överallt, och vindruvsodlingar på bergssluttningarna…


RSS 2.0