Dåligt med uppdatering från mig

Det händer inte så mycket här. J pluggar och skriver tentor. Den första snön har kommit och den har legat vit på gräsmattan hela dagen. Julgardinerna har ännu inte kommit upp trots 1:a advent. Men det är ju inte december än...


Fritt fram för julpynt

Nu har grannarna satt upp julgardiner och adventsljusstakar i fönstren. Det måste betyda att jag också kan byta till julgardiner... Så länge man inte är först så måste det vara fritt fram.

Teater

Igår blev det teater i Ludvika, Morden på Canal street. En skräckföreställning, jag hade vunnit biljetter på jobbet, annars hade jag nog inte hittat dit. Jag överlevde men det sista gälla skriket bakom publiken gjorde mörkret ute lite läskigare. På grund av detta kom jag inte hem förrän 21:30 så det blev en lång dag.

I övrigt händer inte så mycket. Ingen snö än, kikade in i skogen uppe vid påstlådan där jag hittade J:s planteringsspade, jag hade visst kastat den där :) samt ett gammalt träd fullt med gula svampar. Riktig trollskog här, eller vad säger ni?


Förresten...

Vi har förresten varit upp till Ske-å en helg. Trevligt att träffa familjen, det var ett tag sedan sist. Det blev firande av alla födelsedagsbarn och Laberos magiska show på Eddahallen. Det är häftigt att se hur man totalt luras i de flesta nummer han har.
Däremot så förlorade TV programmet helt magiskt som visas på lördagarna sin charm. Många nummer visas igen i det programmet så det är snarare de andra två magikerna som uppskattas mer.

Idag har jag inte gjort någon utsvävning utan åkt dierkt hem efter jobbet. Disken är avklarad och räkningar betalade. Dags att slappa.


RSS 2.0