Trattkantareller

Ikväll har vi hunnit ut en sväng i skogen där vi hittade några trattkantareller. Vi hittade inte så många, det börjar ju skymma så tidigt och jag blev lite sen hem från jobbet. Men det är bättre än ingenting...

Trolling

Idag har vi hängt med på trollingfiske. Fångsten kan ses nedan. Tre öringar på nästan 1 kg vardera.
Jag drog upp de två största :P


Marken

Efter en intensiv arbetsvecka med för många timmar på jobbet har det äntligen varit lugnt idag.
Jag vaknade relativt utvilad innan kl 8. Det var längesedan sist. Soft förmiddag. Torkade ett fönster på utsidan, fick lov att klättra upp på stegen till taket, lite bök men fönstret är renare nu än innan. Jag intalar mig det i alla fall. 

Vi har varit på "Sveriges största marken" enligt min omgivning. Grängesbergs marknad var större än jag trodde, men på det lokala målet säger man marken (på marken inte uppe i rymden, som jag fick förklarat för mig idag av J:s arbetskamrat :) Nej så är det nog inte ) . Tivoli och några hundra försäljare.
Det blev några små inköp, lite godis, mat och en sjal. Vackert väder har det varit, sol och klarblå himmel. Vi träffade J:s familj, i övrigt inte så många kända ansikten för mig. 
Eftermiddagen har mest spenderats i soffan framför fotboll, nu är det match nr 2. Jag är inte superintresseras så jag har sovit, lagat middag och spelat lite flöjt under tiden. 
 

Fullt upp...

Har fått vissa klagomål på att bloggen uppdateras för sällan :P Jag gör mitt bästa!
Nu är det så att arbetet tagit mycket tid och när man väl kommer hem efter 8 timmar framför datorn så är det inte det första man tänker på att slå igång den sega burken här hemma.
Förra veckan hann jag med både träningspass, en arbetsdag i Västerås och en snabbis till trainee puben vid bilbytet i Ludvika. Jag provade på en ny träningsform, Core, direkt efter BodyPumpen. Det var träning med en träpinne som hjälpmedel. Inte så lätt att ha koll på den där pinnen, men det gav träningsvärk! Definitivt värt ett besök till.

Fredag var det fest med jobbet. Förfest på mineralmuseet i Ludvika. 1000 olika mineraler, till och med några från Varuträsk gruvan utanför Skellefteå. Jag som alltid varit lite stenintresserad led inte så mycket :)
Efter middagen var det musiktävling där mitt lag blev segrare. Jag gjorde även ett sångframträdande (:O), inte ensam utan med 2 andra tjejer. Vi gjorde nog bra ifrån oss, men det hör ju inte till vardagen att man står och sjunger till ett liveband med mick i handen och en nerskriven sångtext på ett papper...  Ekonomiskt gick jag i alla fall plus på kvällen, det kan ju ha påverkat i valet att stå på en scen och sjunga...

Lördagen blev ganska lugn för min del. Mest matlagning och bakning för att serva bygg-gubbarna :). Söndagen däremot fick jag hugga i när den andra garageproten skulle sättas upp. Svärfar sjukanmälde sig pga ryggbesvär så jag fick hugga i. Det blev en lång eftermiddag med pizza kl 20 när vi äntligen fått upp den.

Ny vecka med nya träningspass. Det är verkligen kul med BodyPump. Det måste vara min sport:) Så länge mina knän klarar av det. Blev lite besviken då fredagspasset är inställt pga utbildning. Jag hade sett fram emot det.
Igår var det smörgåstårta på jobbet. Efter det var jag på stor utförsäljning av kläder här i byn. Hittade en jacka för en billig peng innan det bar iväg på ettårs-kalas. Sedan tv-tittande.

Som ni ser har det varit fullt upp här. Därav dålig uppdatering. Inte så mycket tid att njuta av köket annat än vid måltiderna. Måste sy gardiner av tyget jag inhandlat, då blir det nog riktigt fint...

RSS 2.0