Tentan avklarad!

Nu är tentan inskickad och det är dags att få ett liv här hemma igen. Som belöning får jag packa upp min nya dator och skrivare som kom under veckan :)
Bara ett dygn kvar med min medicinering! Hoppas bara att alla bacillerna på jobbet inte angriper. I fredags var 14 av 25 st hemma pga sjukdom! Man kan ju gissa att det är smittsamt :) Lösningen är nog att befinna sig så lite tid som möjligt vid skivbordet och ägna arbetstiden åt verkstan eller annan sjukdomsfri zon.

J har varit duktig med borttagning av tapeter, spackelspaden i högsta hugg och just nu målandes taket i hallen. I övrigt inte så mycket nytt här hemma.

Idag har termometern gått över nollan, första gången sedan mitten på december. Det måste nog vara rekord. Blå himmel och sol, men jag har inte varit utanför dörren sedan i fredags... 

Februari

Här kommer några foton som tidigare utlovats. En kall helg har passerat så jag bjuder även på lite rimfrost.


I fredags såg vi High School Musical med Kevin Borg i huvudrollen på Lugnet i Falun. Vi släpade med oss Js systerdotter och hon verkade trivas. Hela 2000 människor fyllde hallen, tror att hälften faktiskt var barn. Platserna var över förväntan, vi som trodde att vi skulle sitta längst bak satt mer i mitten och där kunde vi se ganska bra.   

Nu måste jag plocka fram mina skolböcker för en hemtenta ligger och mognar här hemma. Bara 14 dagar kvar till deadline och jag har knappt öppnat boken. Får hålla tummarna att jag tar mig genom boken. Den är ju intressant men jag är ju så himla trött hela tiden. 8 timmar på jobbet sliter ut mig totalt. Hoppas att mina krafter kommer tillbaks snart...


RSS 2.0