Ett kök växer fram...

Nu har det kaklats och fogats i dagarna två. Vi har även satt upp lite väv och fått upp några handtag. Micron har flyttats till sin nya plats och luckan framför diskmaskinen har kommit på plats. Det börjar mer och mer se ut som ett kök. 
Ute har det regnat och regnat och regnat. Väldigt tråkigt, men vi har ju fullt upp med sysslor inomhus så det gör inte så mycket. Förutom att det är lite kallt att laga mat. Vi har inte invigt den nya hällen och ugnen än. Nu när kaklet är uppe har vi tagit bort all skyddspapp som legat på bänkskivan. Så snart kan vi börja laga riktig mat igen. Det har blivit lite väl mycket pizza, hamburgare och micrade köttbullar. 

Idag har vi fått en trapp ut till altanen så att det inte sker några olyckor till midsommar. J's föräldrar har byggt ihop den eftersom vi inte riktigt haft tid och midsommar närmar sig med stormsteg.

Några bilder för den nyfikne:


Söndag

Det har varit lite dålig uppdatering av bloggen på sistone. Jag har försökt att lägga in lite bilder men då modemet, datorn och den trådlösa routern inte fungerar så bra tillsammans har det varit sååå segt så jag gett upp. Om vi hade lite ordning på skrivbordet så datorn rymdes skulle det nog vara snabbare med direktkoppling till modemet. Men men...


Vi har i alla fall kommit en bit på väg med köket. Trots vissa små bekymmer med stommarna då vissa lådor var kantstötta och en stomme rödmarkerad så har vi snart ett fungerande kök. Vi väntar dock fortfarande på kompletteringsleverans av vissa delar.

Idag har vi fått till både vatten, avlopp och fått in ugnen. Jag har även lagt in hyllor i skåpen.

Sedan tidigare har vi fått in kyl/frys, fläkt och bänkskivor.

Det känns som vi jobbat dygnet runt den senaste tiden. Den här helgen har jag varit helt slut. Just nu längtar jag bara till sängen så jag orkar med en arbetsdag imorgon.


Vi har lite otur med vissa saker. Kaklet var sprucket och repat!! Nu väntar vi på en ny leverans så det dröjer nog ett tag innan vi kan använda spis och vatten som vanligt.


Tänkte jag skulle stilla allas nyfikenhet och lägga ut lite bilder. De är inte dagsfärska uan förhoppningsvis kommer mer under veckan. Mor ville ju se en bild på min frisyr. Den är inte riktigt aktuell då jag klippte mig i torsdags. Men jag vet inte om den nya frisyren får visas än. Har inte bestämt mig om det blev bra. Jag har vissa svårigheter att få till den. Jag är i stort behov av en riktigt hårfön...



Det gamla köket

 Kokvrån på altan



RSS 2.0