Biopremiär!

Igår var vi på biopremiär på Star Bio i Ludvika. Vi såg Luftslottet som sprängdes i en fullsatt biosalong.
Den var riktigt bra. Vi käkade pizza innan och när vi skulle hem fick vi hoppa in i varsin bil eftersom vi båda kommit direkt från jobbet. Kändes ju lite konstigt...

Vi har fixat adventfint här hemma. Jag har sytt upp gardiner och plockat fram lite adventstjärnor, ljusstakar och några tomtar.
Johan diskar och lagar mat nu när jag bloggar. Jag ska försöka laga lite kläder, sy upp ett par byxor och sedan ska vi baka lussekatter. J:s föräldrar kommer förbi lite senare och då kan vi förhoppningsvis njuta av lite nybakat när vi lyssnar på hur deras Thailandssemester var.

Shoppingbaksmälla!



Idag har det varit väldigt drygt att jobba, man skulle kunna tro att vi har festat hela helgen... Men det är bara huvudstaden som har tagit på krafterna säger J. Han var jätteduktig som stod ut med mig och alla butiker som vi sprang runt i, men det var nog inte allt för farligt för han har faktiskt sagt att vi kan åka fler gånger. Vi har ju så bra som har fastrar som tar hand om oss när vi kommer dit, bättre service än på hotell.



Några av fynden i Stockholm. (Kan ju inte visa allt här, måste ha lite att visa när Mamma och Johanna kommer)


Stockholm

Vi har haft en riktig långhelg i huvudstaden. Den har mestadels spenderats på stan i shoppingens tecken. Jag hade egentligen inte så stora förhoppningar att inhandla så mycket, men jag har hittat hur mycket som helst. Får se om det ryms i väskan. Klänning, jenas, tröjor, linnen, handväska, kjol, vantar och lite pyssel. Även J får med sig en tröja hem.

På kvällarna har vi ätit gott och igår träffade vi Anette, Tina och Stina. J fick stå ut med lite tjejsnack, vi åt en jättegod soppa och vi spelade Bohnanza.

Vi ska snart ut och kolla in lite inredningsprylar på Granit.

9 november

Den första snön har fallit. 1 dm snö låg kvar på marken under ett dygn förra veckan. Nu är det mesta borta, bara en pyttehög kvar av det lilla som skottades ihop.
En bil som inte bytt till vinterdäck landade på gatuskylten i skogen vid vår infart. Antagligen halt i kurvan och för hög fart.  Om man inte såg skylten förut lär man ju inte göra det nu när den blivit böjd 90 grader och ligger ner...

I övrigt har det inte hänt så mycket. Har kommit igång med lite träning, mest BodyPump. På jobbet går vi i trapporna till 5:e våningen istället för att ta hissen, det ger nog lite resultat att gå 20 m uppåt några ggr i veckan.
Här hemma lite paus i renoverandet, i alla fall för min del. Har städat i rummet innanför köket, flyttat in min gamla säng och röjt upp bland gammalt skrot. Satt in foton i fotoalbum. Har även bakat matbröd några ggr. Helt otroligt

Nu har vi fått fram gästsängen till mamma och syrran som kommer på besök i början av december. Då slipper de bo ute i friggeboden... tur va :P

RSS 2.0