Kolla skorna- varför hittar jag bara vita?

Mina nya skidor och J:s nya skor och skidhandskar. Jag vill oxå ha svarta skor! Nu väntar vi bara på snön.


Vi var på vuxenkalas i söndags hos J:s systerdotter som fyllde 7. Presenten hon fick från oss, J har målat med magnetfärg och skoltavelfärg, jag fick knyta rosetten :)

Garaget är vinterfärdigt, men bilderna jag tagit fanns inte på min kamera. Får tanka över bilderna från den andra kameran en annan dag.
Veckan spenderas på kurs, Insulation coordination på STRI. Ett högspänningslabb. Som att vara tillbaks på universitetet. Powerpoints hela dagarna. Intressant men mycket information.


Gröna fingrar eller grönt hus

Ett tag sedan sist.
En vandring på 22 km med skavsår som bestående minne. Skorna åker i papperskorgen. 
En veckas sjukfrånvaro med förkylning/influensa/huvudvärk.
Ett par nyinköpta längdskidor, och jag som inte skulle ha några tävlingsskidor... Men min storlek på kläder/utrustning brukar ju inte vara den lättaste att få tag i. Bara att hålla tummarna för en snöig vinter.
Garageportarna har kommit upp, inte riktigt min förtjänst men jag har assisterat med mat och målning. 
Bilarna får plats efter en omfattande städhelg, en helg som kändes lugn trots mer än 8 timmars stökande per dag. Nu är vinterdäcken på och bilarna tvättade, i sista stund. Inte min förtjänst det heller. Tur att jag har händige J vid min sida.
Något jag däremot gjort är att ännu en gång planterat om blommorna. De växer som ogräs. Kan nog snart öppna blomsteraffär med alla nya skott som dyker upp. Blommorna brukar jag få att överleva, men som det växer i det här huset kan man ju undra om det är mina gröna fingrars förtjänst. Snarare huset som är grönt. Får inte plats med alla blommorna i fönstren längre.  

RSS 2.0