nya gardiner?


J har semester

Här målas det i källartrappen. Väggarna var ljusgröna tidigare men vi glömde att ta en "före" bild


Vardagsrummet



Här har vi fått upp den första fönsterbänken i huset. Får se när gardinstängerna kommer upp... 

Totalt förvirrad

Jag hade tänkt lägga ut lite bilder på våra framsteg i huset, men datorn användes mest som webradio igår. Jag ska försöka mig på det lite senare om jag orkar.

Idag har vi varit i Borlänge på köksplanering. Det är så många val man måste göra så nu känner vi oss ännu mer förvirrade. Men vi har bestämt handtag i alla fall. Det gäller att börja i rätt ände :)
Vi ska tillbaks om en vecka och då bör vi nog veta lite mer säkert vad vi egentligen vill ha. Då ska hon ha ritat upp köket på datorn så vi får se en 3D bild.

Vi hann även åka förbi Coop för att köpa fästen till fönsterbänkarna, för det fanns inte tillräckligt många på Coop här.  
Jag köpte även 4 vita blomkrukor eftersom mina blommor har växt ur sina gamla krukor. Dock så blev allt väldigt vitt när jag ställde dem i vardagsrumsfönstret. Förhoppningsvis blir det bättre när vi fått upp gardiner. Men det ser riktigt tråkigt ut nu...


Sjuk!

Jag drabbades jag också, av den där magsjukan. Men efter att ha varit hemma i 4 dagar har jag fortfarande inte kunnat få i mig ett helt mål mat. Idag kan jag i alla fall äta lite utan att må illa direkt. Så det blir att stanna hemma imorgon också.
Den här veckan blev inte alls som jag hade tänkt...

Nu är det dax att heja fram Skellefteå i SM semifinal


första

Johan ligger i soffan framför matchen som egentligen skulle ses på plats i ejendals arena. Han har mestadels befunnit sig där det senaste dygnet pga sjukdom. Det är i alla fall bara den första matchen i kvalserien så förhoppningsvis får han se de andra på plats.

Själv har jag därför äntligen fått tid att skapa mig en blogg jag också för att i alla fall uppdatera min familj som befinner sig ca 75 mil härifrån om mitt liv.
Jag ska försöka att i alla fall lägga ut några inlägg då och då. Det kan ju samtidigt vara ett bra sätt att dokumentera våra renoveringsprojekt på, något vi hittills varit väldigt dåliga på att göra. 

Vårt nuvarade projekt är målning av garderobsdörrar i det omgjorda arbetsrummet. Inte så mycket kvar nu... men det svåra blir att välja handtag till de 5 dörrarna. Jag har köpt ny grundfärg och målarfärg idag så nu riskerar vi inte att få slut färg till det sista varvet, Så jag vet vad jag ska sysselsätta mig med under helgen. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0