Vår

Ursäkta att bloggen uppdaterats lite dåligt på sistone.
Förra veckan spenderades i Stockholm på kurs och utan bärbar dator. Kursen var riktigt rolig, 3D CAD, häftigt att kunna bygga upp komponenter och sedan montera ihop dem till en enhet.

När jag kom hem stod det nyplockade tussilago på bordet och isen på sjön hade smält. Riktig vår här, inte riktigt som man upplevt det under uppväxten i norr. Även vitsipporna har slagit ut såg jag påväg till jobbet.


I lördags fyllde Edvin 9 år så vi var där på fika, men födelsedagsbarnet var lite sjuk så vi stannade inte så länge. Vi grillade på kvällen i det vackra vårvädret.

På söndagen började vi riva i köket. Golv och taklister plockades ner och vi började tömma några köksskåp. TIden går ju snabbt och vi har mycket att göra. Ett litet smakprov på dagens kök. Edvins present och det röda köksgolvet som bakgrund. Vi väntar lite med en bild på hela köket :)



Här hemma har renoverandet fortsatt, men det har mest kännts som att vi bara stökar till det mer. Nu har vi bytt ut de gamla elkablarna och ersatt dem med nya jordade. Fina eluttag och lysknappar har vi också fått. Eller fått och fått...
De nya håller ihop och ser väldigt moderna ut till skillnad mot vissa av de gamla som föll isär. Idag har vi äntligen fått till allt så nu kan jag utan problem både se på tv, blogga och ha takbelysningen tänd. Vilken lyx :)
Vi hittade ett gammalt eluttag inbyggt bakom en garderob, men det påträffades på det andra borrningsförsöket. Så trots vissa motgångar har vi bara behövt dra om en kabel till en utanpåliggande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0